GLADES MIDDLE SCHOOL BELL SCHEDULE (C DAY) 2024-2025



Period	Time	Time Frame
Advisement	9:10 a.m. – 9:20 a.m.	10 min.
Passing Break	9:20 a.m. – 9:23 a.m.	3 min.
1st	9:23 a.m. – 10:18 a.m.	55 min.
Passing Break	10:18 a.m. – 10:21 a.m.	3 min.
2nd	10:21 a.m. – 11:16 a.m.	55 min.
Passing Break	11:16 a.m. – 11:19 a.m.	3 min.
3rd	11:19 a.m. – 12:55 p.m.	96 min.
		(30 min. lunch)
Passing Break	12:55 p.m. – 12:58 p.m.	3 min.
4th	12:58 p.m. – 1:53 p.m.	55 min.
Passing Break	1:53 p.m. – 1:56 p.m.	3 min.
5th	1:56 p.m. – 2:51 p.m.	55 min.
Passing Break	2:51 p.m. – 2:54 p.m.	3 min.
6th	2:54 p.m 3:50 p.m.	56 min.

*Lunch Schedule (Subject to Change)

Lunch Wave	Time (30 minutes lunch)	Rooms
1	11:21 a.m. – 11:51 a.m.	201-209
	(Teacher drop-off 11:20 & pick-up at 11:51 a.m.)	104, 107, 108, 110, 607
2	11:53 a.m. – 12:23 p.m.	210-219;
	(Teacher drop-off 11:52 a.m. & pick-up at 12:23 p.m.)	222,223,226,232A
	(**************************************	5004, 5006/109
3	12:25 p.m. – 12:55 p.m.	221,222, 225, 227,230
	(Teacher drop-off at 12:24 p.m., Dismissal from cafeteria)	5001,5005,5007; 601-602,
	(10001101 disp on all 12.24 plint, pistinssal from calcierta)	PE

7/30/24